Introducing me

För några dagar sedan bestämde jag mig för att kolla på Camp rock 2. Jag såg första filmen för jättelänge sen och jag vet att jag tänkte för mig själv när jag tvåan kom att jag skulle se den, men det har aldrig blivit av förräns nu :) Jag tycker filmen var jättebra, ni vet sådär lagom töntig men bra å en hel del bra musik. För er som inte vet så är Jonas brothers med i Camp rock och i filmen gör Nick Jonas en jättebra låt som heter introducing me. Jag blir på så himla bra humör när jag hör den :)

Introducing med- Nick Jonas

Lyssna på den å lyssna på hela låten :)

XoXo

Morning story

Sitter i köket har precis ätit upp min frukost och jag sitter kvar och tittar på tv, PLÖTSLIGT kommer jim inspringandes med Andreas i famnen gråtandes och på hans fot bara rinner det blod. Snacka om att få lite av en chock. Lillskrutten hade trampat på en planka med två spikar i. Så han har nu två hål i foten och kan säga att det blödde ganska rejält från de där hålen. Efter gjort rent såret och haft lite trycl på det så började blodet avta å nu sitter den lille med tre plåster och kan inte gå på foten. Stackarn

Ja det där var min morgon och jag kan bara tänka mig hur ont det måste gjort att få in två spik i foten usch usch

XoXo

Heartbeats

Du springer i skogen, du känner hur dina skor blir blöta, du har ett mål, du känner dina hjärtslag, du hör inte dina tankar för dina andetag känslan är SMÄRTA men du vet att du snart är där vid mållinjen så man kämpar på de där sista meterna och känner hur både ben och fötter blir tyngre och andetagen allt djupare. FRAMME äntligen framme vid målet, upp med händerna i luften och andas, du kan äntligen andas och du vet att du har klarat målet känslan är FANTASTISK.

Det  är ofta jobbigt och ibland plågsamt att träna men känslan efteråt är en av de bästa känslorna anser jag. Man känner sig så lätt som om att man trippar på moln! Nu är det bara att förtsätta i detta tempo så kan jag nå stjärnorna en dag!

XoXo


Smultronstället

Idag ska jag ut på en liten utflykt med Milla, Olle och Elton. Vi ska åka till Söderköping där vi ska käka glass på Smultronstället. Själv har jag inte varit där på jättelänge och det ska bli kul och se vad de har för glass att erbjuda. Hoppas det inte regnar på oss, blir så tråkigt och blött då :P
XoXo

Förändring

Tyckte att det var dags att starta en ny blogg. Började blogga när jag åkte till Australien (även om jag inte var jättebra på att uppdatera) och kände att nu när jag är tillbaka i Sverige var det dags att starta om med en ny blogg. I denna blogg kommer jag dela med mig av mig.
Ibland kommer den uppdateras och ibland kan det vara dåligt med uppdateringar beroende på vad som händer i mitt liv. Antagligen kommer jag uppdatera lite mer i början för det är ju nytt och roligt :)
Design och sånt ska jag ta tag i vid ett senare tillfälle!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0