Tanter!

Den här veckan blir det mycket städ vilket jag tycker är kul :) Hemstäd är den roligaste städningen när man får se massa olika hem och fixa snyggt till någon, på de flesta ställen ser man också en sån himla stor skillnand vilket är kul.

Idag jobbat jag med Helene och några av kunderna vi hade var små söta tanter. Äldre personer är verkligen så tacksamt att städ hos. De är så söta och snälla  och blir så glada bara att man kommer och pratar lite med dem. Sen får man alltid beröm över hur bra man städar! Det värmer i hjärtat när man hör alla fina ord och man vet att man hjälpt dem göra vardagen lite lättare!

Idag har jag även sökt ett jobb som skulle vara super kul :)mer säger jag inte!

XoXo

Time

Ibland springer bara tiden iväg. Sen jag började jobba känns det som att man är så upptagen hela tiden. Känner mig jätte tråkig ibland när jag inte kan umgås med mina vänner lika ofta som jag vill. Men efter en dag på jobbet är man ganska trött. Det gör det inte lättare heller att jag bor en bra bit utanför staden och man känner inte för att åka fram och tillbaka till stan när man väl kommit hem. Det gör att man hela tiden måste planera allt så man kan stanna kvar i stan.

Jag hoppas tiden går fort tills jag flyttar hemifrån igen så jag kan börja bli mer spontan och ha tid att umgås med alla fina vänner:)

Den här helgen har varit väldigt avslappnande. Inte gjort speciellt mycket bara umgåtts med familjen och laddat upp batterierna för nästa veckas jobb!

XoXo

Jobb

Känns väldigt skönt att ha ett jobb för tillfället(även om jag självklart skulle vilja hitta något som är mer inriktat på mitt jobb område). Just nu är det sjukt mycket att göra också. Dels har jag ett gäng med kontorssysslor att fixa samtidigt som jag nu också måste ut och städa för att vi har ont om personal. Men det är skönt att få jobba lite fysiskt då och då. Men efter en dag som idag när jag har bokat jobb, allmänt svarat i telefonen, planerat nästkommande dag samtidigt som jag städat och sedan åkt på kundbesök så är man rätt slö både fysiskt och psykiskt. 

Trodde inte riktigt att man kunde bli så slö men det blev jag. Tror jag blir lite extra slö när jag vet vilken helvetesdag som väntar imorgon. Mycket som ska göras på kort tid om man säger så.

Nu blir det att titta på lite fotboll innan jag somnar. Kommer nog somna tidigt idag för ska gå upp vid 5 imorgon så behövs nog en hel del sömn.

XoXo

Träning

Idag har jag jobbat både på kontoret och ute på fältet :) Va lite skönt att komma ut och göra något annat än att sitta inne på kontoret hela dagen. Sen vid fem blev det gymmet med bäst Ewe :)

Det är så grymt skönt att träna med Ewe för hon kan så mycket om träning och man blir så motiverad att ge järnet när hon alltid gör det och man vill ju inte verka dålig. Man känner sig sådär härligt trött och slut i kroppen efter ett gympass med Ewe söt :)

Kom hem runt halv åtta och då blev det att äta lite mat. Helene hade gjort fiskwok och ris med vitvinssås, supergott :). Blev även ett glas rött lite senare. Nu är det strax dags att krypa ner i sängen och kolla lite tv och förbereda sig för morgondagen för då ska jag ut och jobba med hemstäd tillsammans med Helene. Ska bli kul att göra det faktiskt.

XoXo

Adam

Kollade på filmen Adam med Jim och Jenny idag. En riktig feelgood film man blir helt varm i hjärtat av att kolla på den. Filmen handlar om en kille som heter Adam och hans liv med Aspergers syndrom. Verkligen film som jag rekommenderar om man vill se på en riktigt fin historia med både sorg och en massa kärlek.


XoXo

RSS 2.0